Există O Soluție Simplă?

pierdere în greutate dieta alimente slăbire

Cu un 1.5 lb pierderea în această săptămână (woohoo) și numai 2lb până când am lovit ținta, acest post este despre cum am de gând pentru a rămâne pe pistă și a ajunge la scopul meu. Dacă ați urmărit de călătorie și posturi pe blog pentru un timp, tu știi că mi-am schimbat viza de luna trecută.

Nu vreau să-și piardă la fel de mult cum am crezut la început.

Eu sunt fericit în pielea mea acum si simt ca daca m-am dus la 10stone aș fi prea slab. Sunt o curba femeie și vreau să-mi păstrez forma, dar tonul de până și să fie în formă în acest proces. Noua mea tinta este de 11 de piatră și sunt în a ajunge la distanta de ea acum! Există unele persoane care, după greutate, asociate cu exercitarea lor datorită creșterii masei musculare, la stânga lor regim de exercitii. Greutatea pe care a fost pus pe în loc de a pierde, a lovit-le ca pe o problemă. Era aproape imposibil pentru ei să vadă că cifra lor de schimbare a fost rezultatul de eforturile continue și de a exercita, care a înlocuit grasime cu muschi.

Este mai bine să nu pentru a începe exerciții cardio doar să taie în jos adaugă greutate la greutate de formare; această greutate este bun, fara grasime.

Pierderea in greutate la persoanele care sunt supraponderali sau obezi pot reduce riscurile pentru sănătate, creștere de fitness, și poate întârzia debutul diabetului. S-ar putea reduce durerea și de a crește circulația la persoanele cu osteoartrita de genunchi. Pierderea in greutate poate duce la o reducere în hipertensiune arterială (tensiune arterială ridicată. Pierderea in greutate apare atunci cand organismul este cheltuind mai multă energie în muncă și metabolismul decât se absoarbe din alimente sau alte elemente nutritive. Se va folosi apoi stocate rezervele de grăsime sau mușchi, ceea ce duce treptat la pierderea in greutate.

Când challenge s-a încheiat pe Jan. 1, 2016, doar nouă persoane au rămas în curs. Câștigătorul a fost fostul Engadget redactor Filip Palermo cu 3.9 la sută pierdere, dar altele nu s-au descurcat prost. Mi-am pierdut aproximativ 2,6 la sută grăsime în corp, de exemplu, în timp ce Editor Asociat Steve Dent vărsat 3,5 la sută (deși el contribuie unele dintre care a fi bolnav). Au fost însă cei care au căzut victimă sărbătorile de iarnă și lăcomia de obicei asta se întâmplă când tăvi de cookie-uri de zahăr sunt în apropiere.

O mulțime de oameni simt că mănânc ardei puteți pierde în greutate, dar, de fapt, pierde in greutate prin consumul de piper nu poate fi susținută, deși capsaicina furnizor susțin că capsaicina poate promova conducerii nervoase material și secreția de adrenalina, adrenalina prin transpirație, arderea grasimilor, poate juca un rol in pierderea in greutate, dar până în prezent nu există o bază științifică. Piper poate face pielea roșeață, febră, și să se joace pentru a accelera metabolismul local, dar acest efect nu poate fi susținută, în mod natural mai puțin decât efectul de slăbire.

În primele săptămâni de dieta, organismul i-a răspuns redus aportul de calorii este foarte încurajatoare. Aportul de calorii este redus, întrucât metabolismul corpului este mare. În acest timp, corpul este supus unor noi schimbări în ceea ce privește aportul alimentar. Rezultatul este de-o clipă, de echilibru, scăderea în greutate, chiar dacă cele mai multe dintre această reducere este cauzată de pierderea de apă. Apoi, brusc, corpul este trecerea la modul de supraviețuire", încetinind metabolismul pentru obtinerea utilizate pentru reducerea de calorii. Acesta este momentul când Dieta Platou seturi. Corpul este reglat" la noile condiții și s-a stabilit să se adapteze prin arderea mai putine calorii. Programul de dieta și regimul de mișcare nu produce rezultatele scontate nici mai mult și este tot mai greu și mai greu pentru a pierde mai mult in greutate. Acesta este un punct foarte periculos ca majoritatea oamenilor renunță și alunecarea înapoi de unde au început.